Despre noi

STARDORS este o companie cu experiență în domeniul sistemelor de închidere industriale și rezidențiale, care operează atât în România, cât și în Republica Moldova.

In urma cu 10 ani, compania Stardors si-a inceput activitatea prin constructia de usi, porti si inchideri industriale, pana la automatizari si sisteme de actionare, rulouri, solutii office si amenajari interioare, precum si prin reprezentarea unor companii internationale de renume pe piata din Romania. Stardors a ajuns intr-o pozitie importanta in topul producatorilor si importatorilor romani de profil livrand serviciile sale catre firme ca: Heineken, Hexagon, Duraziv, Saint-Gobain, Gecsat SA, BTD Construct, ACI Cluj, Tiriac Auto etc.  Calitatea produselor, seriozitatea si promptitudinea, dublate de respectul pentru clienti au devenit reperele echipei Stardors.
In anul 2020 am hotarat demararea unei hale de productie si depozitare in comuna Frumusani, jud. Calarasi, unde punem la dispozitia clientilor un spatiu profesional, in care ne pot vizita si se pot convinge de calitatea produselor si a servicilor noastre.

Echipa de specialiști bine pregătiți și experți în domeniul sistemelor de acces , va oferă servicii complete de la consultanță și proiectare până la instalare, mentenanță și service. Compania se angajează să va ofere soluții personalizate și eficiente pentru nevoile specifice ale fiecărui client, cu accent pe calitate, siguranță și satisfacția clienților săi.DATE DE INDENTIFICARE
SC STARDORS SRL

RO 31261758, J23/596/2013, Popesti Leordeni, Judet Ilfov.

PUNCT DE LUCRU:
Frumusani, Judet Calarasi, Str. Prelungirea Apusului , nr. 11.

Tel: 074349948 / 0723648848